fbpx

Стабилизатор DJI Osmo Mobile SE, 3 оси, Сив

Home / Shop

Стабилизатор DJI Osmo Mobile SE, 3 оси, Сив

BGN лв.239.99
Стабилизатор DJI Osmo Mobile SE, 3 оси, Сив
Стабилизатор DJI Osmo Mobile SE, 3 оси, Сив
Стабилизатор DJI Osmo Mobile SE, 3 оси, Сив
Стабилизатор DJI Osmo Mobile SE, 3 оси, Сив
Стабилизатор DJI Osmo Mobile SE, 3 оси, Сив
Стабилизатор DJI Osmo Mobile SE, 3 оси, Сив
Стабилизатор DJI Osmo Mobile SE, 3 оси, Сив
Стабилизатор DJI Osmo Mobile SE, 3 оси, Сив

Home / Shop

Стабилизатор DJI Osmo Mobile SE, 3 оси, Сив

BGN лв.239.99
Model Number: DJIOMSE
Maximum quantity exceeded
Minimum purchase amount of 0 is required
Maximum purchase amount of 0 is allowed
Your Price: BGN лв.239.99
239.990
A one-time price of BGN лв.239.99 will be added to your order.
Facebook
X
Email
Pinterest
LinkedIn
  • Description
  • Specifications

Описание

Магнитен

Благодарение на своя лесно сгъваем дизайн и бързо освобождаващо се магнитно решение, Osmo Mobile SE е лесен за транспортиране и може да бъде пуснат в експлоатация за възможно най-кратко време. Новият панел за състояние ви позволява да превключвате между режимите на кардан с просто натискане на бутон. Серия от интелигентни функции ще ви помогне да улавяте и подчертавате моменти динамично, правейки моментите, които искате да уловите, още по-артистични.

res_691d9f426efc2df8fb48be2188945ba7.png (616×674)

Компактен и преносим дизайн

res_be7ebb00aea1df02c8e11489337ed6ba.png (826×779)

Вземете го със себе си

Osmo Mobile SE е лесен за съхранение и транспортиране благодарение на своя сгъваем дизайн. Просто го пъхнете в джоба си, така че когато вдъхновението ви връхлети, да сте готови да заснемете перфектния кадър в момента, в който имате нужда от него.

e4db87c00c6a9868c20fc5cadbcf8eed.jpg (1386×1040)

Бързина

Независимо дали става въпрос за победния гол или първите стъпки на бебето, вие ще бъдете готови. Просто трябва да поставите смартфона си, да го поставите на кардана и сте готови да снимате. Опората за кардан и магнитният робот могат да бъдат разделени, така че можете да активирате или деактивирате телефона си, за да осъществите телефонно обаждане.

a62ac9245175651f125e0ade1c49d6b0.jpg (1386×1042)

Стабилизирането ви позволява да направите повече от това да обърнете нещата с главата надолу

Безчетков прецизен мотор

Osmo Mobile SE е оборудван с малък безчетков мотор с висок въртящ момент, който позволява на кардана лесно да реагира на леки промени, дори когато балансира теглото на по-големи и по-тежки смартфони.

3-осна стабилизация

Благодарение на ново поколение контролни алгоритми, Osmo Mobile SE може да постигне балансиране на теглото в реално време въз основа на позицията на кардана, намалявайки трептенето на камерата и позволявайки идеално гладки снимки.

ActiveTrack 5.0

Дори шеметните движения на балетист или развълнуван домашен любимец не могат да нарушат стабилната работа на системата Active Track 5.0. Благодарение на оптимизиран алгоритъм, карданът проследява стабилно дори на големи разстояния и поддържа целта центрирана. ActiveTrack може дори веднага да възобнови проследяването, ако обектът спре за кратко и след това влезе отново в кадъра.

Хиперлапс

Независимо дали се разхождате през пролетта или гледате през прозореца на колата към отминаващите полета, Hyperlapse ви позволява да кондензирате движението в прекрасен спомен.

Управление с жестове

Искате ли да направите групова снимка, без да пропускате никого? Снимате видео презентация, но нямате кой да включи камерата? С един лесен жест можете да започнете и спрете записа пред камерата.

Панорама

Ролята на Панорамата е да улови гледката с едно движение на камерата. Използвайте функцията CloneMe Pano, за да заснемете множество копия на себе си в една психеделична снимка.

Режим история

Режимът История предлага разнообразие от шаблони с движения на камерата, преходи, музика и други, за да споделяте увлекателни видеоклипове с просто плъзгане на пръста си. Могат да се създават и персонализирани шаблони. Вие режисирате този филм - направете го по ваш вкус.

Подготвени сцени - когато вдъхновението ви връхлети, не чакайте

res_55ad2fe556c5da7dc02a768c96c1723a.png (1129×578)

Интуитивен дисплей

С новия вграден панел за състояние можете удобно да видите нивото на батерията, индикатора за състоянието на системата и режима на кардан. Превключвайте лесно между четирите режима на кардан чрез натискане на бутона M, така че можете да започнете да снимате за нула време.

Гледайте

В режим на проследяване изгледът на камерата следва панорамните и хоризонталните движения на кардана, но остава стабилен по време на странично превъртане. Този режим е подходящ за снимане на изгледи нагоре, надолу или диагонално.

FPV

В режим FPV и трите оси на кардана следват движението на основното тяло. Това е чудесно за динамично заснемане на неподвижни обекти като забележителности, сгради, паметници и др.

SpinShot

За да управлявате въртенето на изгледа на камерата и да правите динамични снимки, натиснете джойстика наляво или надясно. Перфектен за движение напред или назад, както и за снимки, снимани под ъгъл.

Помощ при заснемане и монтаж - вграден оператор

Със ShotGuides можете да избирате от редица ръководства за снимане, които да отговарят на вашата сцена. Ръководствата са лесни за разбиране и научаване. Просто следвайте инструкциите и ще снимате като професионалист.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип: Единична дръжка
Предназначен за: Екшън камера
Съвместим модел: Universal
Брой оси: 3
Свързаност: USB-C
Материал: Пластмаса
Максимално поддържано тегло: 290 g

Ъгъл на завъртане: -161.2 ° / 171.95°

Ъгъл на накланяне: -106.54 ° / 235.5 °                                    

Ъгъл на преместване: -136.7 ° / 198 ° 

Автономия на акумулатора до: 8 h
Капацитет батерия: 2600 mAh
Съдържание пакет: 1 x Кабел / 1 x Стабилизатор
Цвят: Сив


РАЗМЕРИ

Височина: 119.5 мм / 108.5 мм

Дължина: 262.5 мм / 167 мм

Ширина: 104 мм / 46.5 мм

Тегло: 352 g

Newsletter Signup

Sign up now and never miss a thing!

You're Signed Up!

Now that you are signed up, we will send you exclusive offers periodically.