fbpx

SnapMaker 2.0 MODULAR 3 IN 1 3D PRINTER A350ENT

Home / Shop / DIY

SnapMaker 2.0 MODULAR 3 IN 1 3D PRINTER A350ENT

лв.4999.99BGN лв.4,299.99
SnapMaker 2.0 MODULAR 3 IN 1 3D PRINTER A350ENT
SnapMaker 2.0 MODULAR 3 IN 1 3D PRINTER A350ENT

Home / Shop / DIY

SnapMaker 2.0 MODULAR 3 IN 1 3D PRINTER A350ENT

лв.4999.99BGN лв.4,299.99
Model Number: 6971573448176
Maximum quantity exceeded
Minimum purchase amount of 0 is required
Maximum purchase amount of 0 is allowed
Your Price: BGN лв.4,299.99
4299.990
A one-time price of BGN лв.4,299.99 will be added to your order.
Facebook
X
Email
Pinterest
LinkedIn
  • Description

Информация за продукта и технически данни:

Арт.-№: SM-A350TBUNDLE NEW
Марки (производители): Snapmaker
Съдържание: 1 комплект
Видове продукти: 3D принтери
Монтаж: Комплект за сглобяване
Технология за печат: FFF - FDM - LPD
Дисплей на принтера: Touch - Display
поддържани операционни системи: Windows (7 +), Mac OS X (10.7 +)
тип екструдер: екструдер с директно задвижване
брой екструдери: Единичен
Интерфейси: USB - Връзка, WIFI - WLAN
Поддържани формати (Slicer): STL, OBJ
Нагревателнa плочa: Да
Диаметър на филамента: 1,75 mm

ОПИСАНИЕ

Snapmaker 2.0 е иновативен 3D принтер 3-в-1, който освен с 3D печат, се характеризира и с възможностите за лазерно гравиране и CNC фрезоване.

Snapmaker 2.0  A350ENT има някои подобрени функции като новия линеен модул, чип за намаляване на шума и ново захранване. Всичко това допринася за намаляване на шума и за дълъг експлоатационен живот на устройството.

Какво е новото в сравнение с предшественика A350ENT

Новоразработени линейни модули
Преработен модул за 3D печат
Новоразработена охладителна система
Механизъм за бързо освобождаване на хотенда
Подобрени компоненти за екструдиране
Автоматично нивелиране (оборудван със сензор за близост, A350T  може автоматично да калибрира нагревателното легло. Можете също да превключите на ръчен режим, за да калибрирате всяка отделна точка.)
Възстановяване на загуба на мощност
1600 mW модул за лазерно рязане с вградена камера
CNC карвинг модул с цанги ER11
По-добра концентричност на CNC модула
Контролер с процесор Cortex-M4
5" интелигентен сензорен екран (ОС Android, четириядрен процесор A7 @ 1,1 GHz)
Алуминиева решетъчна маса за лазерно гравиране и рязане
MDF панели и комплекти скоби за CNC-фрезоване
Преработен захранващ модул с интелигентно регулиране на скоростта на вентилатора
Материали, включително 1 кг макара от PLA, 2 парчета лазерен материал и 1 парче CNC материал

Характеристики на Snapmaker 2.0

Надграден линеен модул

По-тихият печат не означава по-бавна скорост. Стъпките на резбовите пръти по осите X и Y са увеличени от 8 mm на 20 mm, за да се осигури стабилна и бърза работна скорост.

Намален шум
Подобрена производителност
Чип за намаляване на шума

С новите линейни модули A350ENT шумът е значително намален благодарение на вградените чипове за драйвери на стъпков двигател TMC 2209.

Нов захранващ модул

Новият захранващ модул използва много по-тих вентилатор, чиято скорост се настройва автоматично към температурата в реално време и постига намаляване на шума от около 16 dBA, така че наистина да можете да се концентрирате върху производството.

С висока резолюция

Благодарение на прецизните си части и подобрения дизайн, Snapmaker 2.0 печата, гравира, изрязва и издълбава непрекъснато с висока разделителна способност с точност на повторение от 0,005 mm и точност на повторение на референтния цикъл от 0,01 mm.

Мощен контролер

С помощта на използваната в автомобилната индустрия шина CAN (Controlled Area Network), различни глави за инструменти, добавки, различни линейни модули и други функции се поддържат само с един модернизиран контролер. Контролерът разполага и с мощен Cortex-M4 процесор.

Изцяло метален дизайн

Всички модули и основни компоненти на Snapmaker 2.0 са изработени от метал с висока якост и следователно са проектирани за дълъг експлоатационен живот. Алуминиеви сплави се използват и за контролната платка и захранването, за да се гарантира по-добро разсейване на топлината.
Оригиналните POM-ролки са модернизирани до стоманени ролки и по този начин се постига по-висока носеща способност и твърдост.

Удобен за потребителя софтуер 3-в-1

Софтуерът 3 -в-1 Luban е специално разработен за Snapmaker устройства и се актуализира ежемесечно, за да може да отговори на всички изисквания на потребителите.

WiFi връзка

Благодарение на функцията за WLAN и USB връзка, Snapmaker може да се управлява удобно. Моделите могат лесно да се качват и отпечатват чрез WLAN или USB устройство. Фърмуерът може да се актуализира и директно чрез WLAN.

Интелигентен сензорен екран

Интелигентен 5-инчов сензорен екран с четириядрен A7 CPU с 1,1 GHz и операционна система Android опростява работния процес на проектите и позволява управление директно на екрана.

Възстановяване след прекъсване на захранването

В случай на прекъсване на захранването, прекъснатият проект може лесно да бъде възстановен и възобновен, без да се засяга качеството на крайния резултат.

Лесна конструкция

Snapmaker може лесно да се сглоби в рамките на 20 минути.

3D печат

Модулният 3-в-1 3D принтер е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали потребители, които очакват повече индивидуални опции от своя 3D принтер, както и за инженери и дизайнери, които искат да създават по-големи модели и прецизни обекти с отлично качество. Новопроектираният модул за 3D печат и магнитно нагряващо легло с подвижна плоча за печат са гарант са високо качество.

Множество материали
Snapmaker 2.0 може да се използва за обработка на филаменти за общи приложения, но също и материали с абразивни, гъвкави или механични свойства.

Автоматично нивелиране
За да улесни нивелирането на печатащото легло, Snapmaker 2.0 включва функция за автоматично нивелиране, при която индукционен сензор сканира леглото в мрежа и прилага компенсация, базирана на мрежа. Това гарантира перфектен печат върху плоско легло.

Възстановяване след изчерпване на филамента
3D принтерът е оборудван със сензор за изход на филамента, който открива кога филаментът е изразходван и показва това на сензорния екран. Това означава, че печатът може да бъде възобновен веднага щом се постави нов филамент.

Подобрена охладителна система
Със Snapmaker 2.0 получавате страхотни резултати с гладка повърхност, когато печатате модели с дълбоки надвеси. Съответното охлаждане е също толкова важно, колкото и отоплението. Ето защо охладителната система е преработена, за да охлажда ефективно налягането.

Гъвкава платформа
С гъвкавата платформа за печат премахването на модела за печат е по-лесно от всякога. Топлинното легло използва магнитен дизайн, така че притискащата плоча може лесно да се отстрани и прикрепи отново. Отнема само минута, за да смените печатащата форма с работна плоча за CNC или лазер.

4 нови изхода за въздух
Добавени са четири изхода за въздух, за да се подобри разсейването на топлината и по този начин да се удължи живота на устройството.

Лазерно гравиране и рязане

Със сменяем модул 3D принтерът бързо и лесно се превръща в лазерен гравир, който може да се използва за гравиране и рязане на хартия, шперплат, кожа, акрил, картон, плат и дори храни като бисквитки или кокосови орехи.

Интегрирана камера
Вградената камера е практичен аксесоар към лазера. Тя позволява предварителен преглед на дизайна върху избрания материал, така че дизайнът да може да бъде редактиран и прецизно позициониран.

Бързо гравиране
По-бързо е по-добре. Ето защо лазерът на Snapmaker 2.0 има линеен режим (нормално качество), за да предложи опция за бързо гравиране на изображения в сиви скали. Тази функция спестява часове при гравиране на големи изображения в сиви скали. В сравнение с оригиналния режим на точки (високо качество), качеството на бързото гравиране все още е много добро.

Алуминиева решетъчна маса
Специално разработена, супер здрава и подвижна алуминиева решетъчна маса предотвратява повреда на леглото поради разфокусиране на лазерния лъч по време на рязане.

CNC фрезоване

Съществуващият CNC фрезер е идеален за прецизно издълбаване и рязане на твърди материали като твърда дървесина, печатни платки, акрил, POM, плочи от въглеродни влакна и много други.

ER11 Цанга
Snapmaker 2.0 включва напълно преработен CNC модул, който позволява по-добра концентричност, по-бърза скорост на рязане с CNC и по-голяма стъпка надолу, когато се използва стандартната цанга ER-11. Това спестява време. Машината за CNC фрезиране също поддържа над сто различни инструмента за дърворезба и рязане. Включените битове имат диаметър от 0,5 mm до 6,35 mm.

Устойчивост на прах
Тъй като работният шпиндел, задвижващият чип и прецизните части са напълно затворени в корпуса, отлаганията от мръсотия се елиминират. Това води до подобрена издръжливост и по-лесна поддръжка на устройството.

МДФ-плоча и комплекти скоби
Snapmaker 2.0 идва с подвижна MDF плоча, която предпазва леглото от повреда и осигурява гладка повърхност за прецизно CNC фрезоване. Доставените стягащи комплекти могат да се използват за лесно и надеждно фиксиране на материалите.

Характеристики на корпуса:

Корпусът на Snapmaker 2.0 се състои от самолетна алуминиева сплав и лазерно филтриращи акрилни листове. Монтажът е много лесен, тъй като вратите се доставят предварително сглобени.
По време на процеса на фрезоване или използване на лазер, корпусът предпазва от потенциални опасности и осигурява чиста работна среда. Ако вратата се отвори по време на процеса на лазерно гравиране или рязане, работният процес се прекратява автоматично. Това може лесно да се продължи след затваряне на вратите чрез удобния за потребителя сензорен екран.

Потискане на шума
Намаляване на миризмата/дима
Лазерно филтриране
Прахоустойчив
Създава безопасна и чиста среда
По време на печат се избягва изкривяването и/или свиването на ABS
Предпазва от потенциални опасности
Включени са LED ленти, изпускателен вентилатор и изпускателен канал

Размери (Д x Ш x В)

A350ENT → 900 mm x 690 mm x 380 mm, 49 KG

Newsletter Signup

Sign up now and never miss a thing!

You're Signed Up!

Now that you are signed up, we will send you exclusive offers periodically.